IBIZA MEDIA PLATFORM

 

ik wil meer info

IBIZA is het meest favoriete Spaanse eiland van de Nederlander! De afgelopen jaren ontdekken steeds meer Nederlanders het eiland. Elk jaar vliegen er al meer dan 500.000 Nederlanders naar toe. 

MAGISCH. Als je eenmaal Ibiza hebt bezocht dan wil je weer terug, zeggen veel mensen. Of dat komt door de relaxte sfeer, de prachtige baaitjes, het kristalheldere water, de vriendelijke mensen, het authentieke oude Ibiza-stad, het lekkere eten in alle sfeervolle tuinen of het gevoel…Ibiza doet iets met je!

Reclame op de luchthaven is dé perfecte manier om jouw campagne in een relatief korte tijd bij een miljoenen publiek onder de aandacht te brengen. 

IBIZA AIRPORT

IBIZA EILAND

IBIZA BRUIST

Met 39 regio’s per maand is uitgeverij Nederland BRUIST een succesvolle formule in diverse regio’s in Nederland, België en Spanje.

Glossy magazine Ibiza Bruist komt een aantal keer per jaar uit en wordt verspreidt in Nederland. Ondernemers komen in onze magazines en op onze website op een unieke manier aan het woord en in beeld. Online en offline versterken elkaar op deze manier. Het kan gaan om een persoonlijk interview, een branded article (actiematig) in het magazine en op de website of we plaatsen een advertentie (1/1 pagina) om jou product of merk te kunnen promoten.

 

Wij werken samen met nederlandbruist.nl

Meer informatie?

Waar wacht je nog op..

neem contact met ons op!