RADIO 538: ACTUELE JACKPOT STAND OP ONZE RECLAMEMASTEN

Heb jij het ook gehoord de afgelopen weken? Het spannende radiospel ‘Win met de Zin’ van Radio 538? Deze maand maakte luisteraars in ieder programma van Radio 538 kans op de jackpot van Win Met De Zin. Vier bekende stemmen spraken de slogan van de radiozender in en als iemand wist te raden van wie de bekende stemmen waren, wonnen ze. Om meer luisteraars naar hun zender te trekken, schakelde Radio 538 ons in. Radio 538 zet structureel digitale masten in om hun naamsbekendheid te vergroten en een hogere conversie te realiseren op een aantal belangrijke bel en win-acties.

De jackpot van Win Met De Zin startte bij iedere opgave op € 5000 euro. Ieder uur mochten mensen een poging wagen en na ieder fout antwoord werd de jackpot verhoogd met € 250 euro. De actuele stand van deze jackpot was niet alleen te horen op de radio, het was ook te zien op onze reclamemasten! We stelden Dennis Kuzee, Brand Director van Radio 538, een aantal vragen over deze campagne.

WAT WAS DE DOELSTELLING VAN DE CAMPAGNE?

Dennis: “Vanzelfsprekend was het primaire doel zoveel mogelijk mensen naar Radio 538 en onze actie Win Met De Zin laten luisteren. Door de slimme koppeling van onze jocks met het actiebeeld van de speakerheads, creërden we allereerst een aansprekende visual die zowel awareness voor de zender als de actie creëert. De urgentie om direct te gaan luisteren voegden we toe door de actuele stand van de oplopende jackpot groot te communiceren.”

WAAROM HEB JE GEKOZEN VOOR DE INZET VAN (DIGITALE) RECLAMEMASTEN?

Dennis: “De inzet van de digitale reclamemasten leverde voor ons de gewenste combinatie van zowel het grote bereik onder automobilisten als de mogelijkheid om de wisselende jackpotstand te communiceren.”

WAT HEEFT DE CAMPAGNE GEBRACHT?

Dennis: “We hebben het volste vertrouwen dat we straks een positief effect in luistercijfers gaan zien wanneer deze uitkomen. Tijdens de campagne zagen we al een boost in online beluistering en we hebben 60% meer traffic gerealiseerd op onze actiepagina op 538.nl. In totaal hebben 5.000 mensen meegedaan aan de actie.”

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op; we kijken samen graag naar de mogelijkheden!

Contact